Ani Kalaylı | Ermenice ve Din Ahlak Bilgisi Öğretmeni

1971 yılında İstanbul da doğdu. İlköğrenimini Özel Yeşilköy Ermeni  Okulunda tamamladıktan sonra orta öğretimine Özel Saint Pulcherie Fransız Kız Ortaokulunda devam etti. Lise öğrenimini Özel Saint Benoit Fransız Lisesinde tamamladı. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Batı Dilleri Ve Edebiyatları Fakültesi  Fransız Dili Ve Edebiyatı bölümünde tamamladı ve aynı dönemde pedagojik formasyonunu aldı.

1990-2000 yılları arasında Özel Saint Benoit Fransız Lisesinde Fransız  Dili Ve Edebiyatı öğretmeni olarak çalıştı. Bu dönemde Galatasaray Üniversitesine hazırlık ve Fransız Üniversitelerine hazırlık amaçlı DELF-DALF   sınavlarına öğrenci hazırlama kurslarında öğretmenlik görevini sürdürdü. Öğretmenlik görevini sürdürürken aynı zamanda 1990-2000 yılları arasında İstanbul Atatürk Havalimanında Swissair İsviçre Hava yollarında önce yarı zamanlı daha sonra tam zamanlı olarak  bilet satış ve satış elemanı olarak çalıştı. Halen Özel Yeşilköy Ermeni Ortaokulunda Ermenice ve Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak görev almaktadır.

Ani Kalaylı | Ermenice ve Din Ahlak Bilgisi Öğretmeni