İngilizce Defter ve Kitap Listesi

2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

İNGİLİZCE  DERSİ İHTİYAÇ VE KİTAP LİSTESİ

Not 1: İngilizce ders kitaplarının satışı 2/3/4 Eylül  tarihlerinde saat 11:00- 15:00 arası  okulumuz  kilise bölümünde indirimli olarak Türkiye Merkez  Dağıtım Ofislerince  yapılacaktır. Dileyen velilerimiz farklı merkezlerden de kitap temin edebilirler. Bu tarihler dışında indirimli satış ilgili merkezlerce sağlanmayacaktır.

Not 2: 2020-2021  Eğitim ve Öğretim yılında İngilizce zümresi olarak  3.sınıftan başlayarak 7.sınıfa kadar uygulanacak olan Scholastic Literacy Pro   adlı e-book (internet üzerinden okuma kitapları ve bunlara yönelik pekiştirme çalışmalarının olduğu elektronik sistem) uygulamasının satışı da İngilizce kitap satış noktasından gerçekleştirilecektir. İlgili öğrenci velilerinin 2/3/4 Eylül tarihlerinde saat  11:00-15:00 arası okulumuz kilise bölümünden gerekli ödemeyi yapması rica olunur. Elektronik sistem uygulaması dönem boyunca İngilizce dersi içerisinde yer alacaktır bu nedenle alımı  zorunludur.

Not 3: Harita metod defterlerinin spiralli olmamasına dikkat edilmelidir.

Not 4: Sayfa sayısı yeterli olan defterler ve sunum dosyaları bir önceki seneye ait olsa da kullanılabilir.

ANAOKULU:

Kitaplar:

4 yaş: Discover With Dex 1 Pupils Book Pack Plus (Yayınevi:Macmillan)(orta grup)

5 yaş: Discover With Dex 2 Pupils Book Pack Plus (Yayınevi: Macmillan) (üst grup)

1.SINIFLAR:

Kitap: Tiger Time  Red  SB

Tiger  Time Red  AB

(Yayınevi: Macmillan)

Defter: Defter ihtiyacı yoktur.

Sunum dosyası: A4 boyutunca çıtçıtlı zarf dosya

2.SINIFLAR:

Kitap:  Academy Stars 1 Pupils Book

Academy Stars 1 Workbook

(Yayınevi: Macmillan)

Defter: 3 ortalı çizgili harita metod defteri, kelime defteri ihtiyacı yoktur.

Sunum dosyası: Çıtçıtlı zarf dosya

3.SINIFLAR:

Kitap:  Happy Trails 1 SB

Happy Trails WB

(Yayınevi: National Geography)

Defter:  4 ortalı çizgili harita metod defteri, kelime defteri ihtiyacı yoktur.

4.SINIFLAR:

Kitap: Spin 1  SB

Spin 1  WB

Defter: 2 ortalı küçük boy çizgili defter,4 ortalı çizgili harita metod defteri

5.SINIFLAR:

Kitap: Spin 2  SB

Spin 2  WB (Yayınevi: National Geography)

Defter: 2 ortalı küçük boy çizgili defter,4 ortalı çizgili harita metod defteri

6.SINIFLAR:

Kitap:  Spin 3 SB

Spin 3 WB

(Yayınevi: National Geography)

Defter: 2 ortalı küçük boy çizgili defter, 4 ortalı çizgili harita metod defteri

7.SINIFLAR:

Kitap:  Impact 3 SB

Impact 3 WB

(Yayınevi: National Geography)

Sunum dosyası:  60’lık sunum dosyası.

8.SINIFLAR:

Kitap: Reading Explorer 2 SB (Main Course) ***workbook kullanılmayacaktır.

Defter : 1 ortalı küçük boy çizgili defter

Sunum dosyası: 30’luk sunum dosyası

8.SINIF SINAVA YÖNELİK İLGİLİ TEST KİTAPLARI:

Okul açıldığında ilgili İngilizce öğretmenleri tarafından test kitaplarına yönelik detaylı açıklama öğrencilere  yapılacaktır.

Başarılı bir yıl dileriz.

İngilizce Zümresi

İngilizce Defter ve Kitap Listesi