Karolin Kaldıyan | Anasınıfı Öğretmeni

1978 yılında İstanbul’da doğdu. İlkve orta öğrenimini Özel Bezciyan Ermeni Ortaokulu’nda lise öğrenimini ise  Bakırköy Anadolu Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü’nde tamamladı. Okul Öncesi Eğitim Programı, Toplam Kalite Yönetimi, Epilepsiyi Tanıma, Öğretmen Eğitim Programı, Aktif Öğrenme, Ermenice Dili ve Edebiyatı, Eğitim Sisteminde İki Dillilik ve Eğitimde 'İyi Örnekler' adlı bir çok eğitim ve seminer programlarına katıldı.

2009-2013 yılları arasında yönetici olarak çalıştığı Karasun Mangants Korosu’nda aktif olarak koro üyeliğine devam etmektedir.1997 yılında Özel Yeşilköy Ermeni İlk ve Ortaokulunda ana sınıfı öğretmeni olarak göreve başladı ve hâlen Özel Yeşilköy Ermeni İlk ve Orta okulunda anasınıfı öğretmeni olarak görevine devam etmektedir.

Karolin Kaldıyan | Anasınıfı Öğretmeni