4. Sınıf İhtiyaç Listesi

·       1 Adet beş ortalı spiralsiz tek çizgili metod defteri

TÜRKÇE

·       60 Sayfa defter(çizgili harita metod

·       Türkçe sözlük (TDK)

·       Atasözü ve Deyimler Sözlüğü (TDK)

·       Fihrist

·       Çıtçıt Dosya

Görsel Sanatlar

1.     Resim defteri 35x25 cm. (boyarken yırtılıp kıvrılmaması için sayfaları ince olmasın)

2.     Fon kartonu 35x50 cm. içinde gağant ve zadik renkleri bulunan 10’lu paket veya tek tek olabilir.(ince olmamasına dikkat ediniz)

3.     Resim kalemi “B” dereceli x 2 adet (daha koyu olmasın, yanlış çizdiklerinde silemiyorlar)

4.     Siyah gazlı kalem x 2 adet

5.     Yağlı pastel boya 12’li (sağlık ve performans fabercastell, bic, monami, pritt markalarından biri olabilir)

6.     Suluboya 12’li (sağlık ve performans fabercastell, bic, monami, pritt markalarından biri olabilir)

7.     Suluboya fırçası 4 / 8 / 12 numara x 1’er adet

8.     Suluboya çalışması için EVDE BULUNAN uygun PLASTİK su kabı

9.     Kendinden yapışkanlı sim x 1 paket (toz sim olmaması önemli, mutlaka yapışkanlı olsun)

10.  Atık malzemeler (süslemeler için kağıda yapıştırılarak kullanılabilecek, eski düğme, minik kumaş / dantel / kurdele v.s.  parçaları, minik objeler, pullar… v.s.

11.  Ortaboy sıvı şeffaf plastik şişede satılan soğuk silikon (kırtasiye veya hobi mağzalarından temin edilebilir NALBURDA SATILANLAR ÇOCUK SAĞLIĞINA UYGUN DEĞİLDİR)

YUKARIDA SIRALANAN MALZEMELER EVİNİZDE MEVCUTSA, KULLANILMIŞ ve MARKASI, ADEDİ FARKLI  DAHİ OLSALAR LÜTFEN YENİ ALMAYIN. SADECE DEFTERİN KALIN KAĞITLI OLMASI ÖNEMLİ.

ÖĞRENCİLERİMİZİN İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ SAĞLIK DURUMU AÇISINDAN MALZEMELERİNİ TANIYABİLMELERİ VE KENDİ MALZEMELERİNİ KULLANABİLMELERİ İÇİN, MALZEMELERİN HER BİRİNİN  ÜZERİNDE LÜTFEN İSİM VEYA İŞARET BULUNMASI ÖENMLİDİR.

Makas, silgi, yapıştırıcı v.s. gibi malzemeleri her öğrenci kendi sınıf malzemeleri ile ortak kullanılacaktır.

İhtiyaç duyulan durumlarda önceden bildirilerek malzeme ilavesi olabilir.

MÜZİK

·       A4 MÜZİK DEFTERİ (GEÇEN YILDAN KALAN DA KULLANILABİLİR)

DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ

·       30 LUK SUNUM DOSYASI

İNGİLİZCE DERSİ İHTİYAÇ LİSTESİ AYRI EKTEDİR.

4. Sınıf İhtiyaç Listesi