2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı

Ermenice

1 adet 3 ortalı çizgili harita metod defter (A4) (spiralli olmamalı)

Çıt çıt dosya (mavi)

Hayat Bilgisi

1 adet 2 ortalı çizgili harita metod defter (spiralli olmamalı)

Çıt çıt dosya (sarı)

1 adet 3 ortalı kareli harita metod defter (spiralli olmamalı)

Çıt çıt dosya (yeşil)

Onluk taban blokları

Geometrik cisimler

Simetri aynası

·       Türkçe Sözlük

·       Atasözleri ve Deyimler Sözlüğü

·       Fihrist veya 30 sayfalı ince bir defter

·       60 sayfalı büyük boy çizgili defter

Görsel Sanatlar

1.     Resim defteri 35x25 cm. (boyarken yırtılıp kıvrılmaması için sayfaları ince olmasın)

2.     Fon kartonu 35x50 cm. içinde gağant ve zadik renkleri bulunan 10’lu paket veya tek tek olabilir.(ince olmamasına dikkat ediniz)

3.     Resim kalemi “B” dereceli x 2 adet (daha koyu olmasın, yanlış çizdiklerinde silemiyorlar)

4.     Siyah gazlı kalem x 2 adet

5.     Yağlı pastel boya 12’li (sağlık ve performans fabercastell, bic, monami, pritt markalarından biri olabilir)

6.     Suluboya 12’li (sağlık ve performans fabercastell, bic, monami, pritt markalarından biri olabilir)

7.     Suluboya fırçası 4 / 8 / 12 numara x 1’er adet

8.     Suluboya çalışması için EVDE BULUNAN uygun PLASTİK su kabı

9.     Kendinden yapışkanlı sim x 1 paket (toz sim olmaması önemli, mutlaka yapışkanlı olsun)

10.  Atık malzemeler (süslemeler için kağıda yapıştırılarak kullanılabilecek, eski düğme, minik kumaş / dantel / kurdele v.s.  parçaları, minik objeler, pullar… v.s.

11.  Ortaboy sıvı şeffaf plastik şişede satılan soğuk silikon (kırtasiye veya hobi mağzalarından temin edilebilir NALBURDA SATILANLAR ÇOCUK SAĞLIĞINA UYGUN DEĞİLDİR)

YUKARIDA SIRALANAN MALZEMELER EVİNİZDE MEVCUTSA, KULLANILMIŞ ve MARKASI, ADEDİ FARKLI  DAHİ OLSALAR LÜTFEN YENİ ALMAYIN. SADECE DEFTERİN KALIN KAĞITLI OLMASI ÖNEMLİ.

ÖĞRENCİLERİMİZİN İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ SAĞLIK DURUMU AÇISINDAN MALZEMELERİNİ TANIYABİLMELERİ VE KENDİ MALZEMELERİNİ KULLANABİLMELERİ İÇİN, MALZEMELERİN HER BİRİNİN  ÜZERİNDE LÜTFEN İSİM VEYA İŞARET BULUNMASI ÖENMLİDİR.

Makas, silgi, yapıştırıcı v.s. gibi malzemeleri her öğrenci kendi sınıf malzemeleri ile ortak kullanılacaktır.

İhtiyaç duyulan durumlarda önceden bildirilerek malzeme ilavesi olabilir.

Genel İhtiyaçlar;

1 Adet şeffaf çıt çıt dosya günlük ödev takibi için.

1adet büyük boy Prit, küçük makas, boya kalemi (resim dersi ile ilgili değildir.)

1 paket fon kartonu, 1 paket elişi kâğıdı

1 adet 15 cm cetvel

NOT 1: Defter ve kitapların üzerine mutlaka ad – soyad ve dersin ismi yazılmalıdır.

Okula getirilen her malzeme (kalem, boya kalemi, makas, cetvel, vs.)  mutlaka etiketlenmelidir.

Dil derslerinde kullanılacak defterlerin sol kısımda kırmızı çizgi bulunmalıdır.

NOT 2: Mümkünse kalem kutuları iki gözlü olmalıdır. Ön güzünde boya kalemleri, arka gözünde ise günlük araç gereçler bulunmalıdır.

Seçtiğiniz araç gereçlerin sade olmasına özen gösteriniz.

Kalem kutusuna konulacak malzemelerin gereğinden fazla olmamasına dikkat ediniz.

Kalem kutusu içerisinde en az bir adet kurşun kalem, kırmızı ders kalemi ve silgi olması gerekir.

İNGİLİZCE DERSİ İHTİYAÇ LİSTESİ AYRI EKTEDİR.