Özel Tarkmanças Ermeni Okulu’nda gerçekleşen İngilizce Tiyatro Festivalinde 7. Sınıf öğrencilerinin yorumuyla“High school” müzikali.

Unutulmaz şarkıları, görkemli dansları, komedi öğeleriyle ve benzersiz senaryosuyla dünya çapında olay yaratmış olan “High School Musical” müzikalini bu yıl da Özel Yeşilköy Ortaokulu genç yetenekleri sahnelediGerek dillerden düşmeyen şarkıları gerekse hafızalardan uzun süre çıkmayacak şovlarıyla 2000'lerin en çarpıcı müzikallerinden biri olan "High School Musical" Özel Yeşilköy Ermeni Ortaokulu öğrencileri yorumuyla Özel Tarkmanças Ermeni Okulu’nda gerçekleşen İngilizce Tiyatro Festivalinde izleyicileri büyüledi.Böyle bir müzikali İngilizce sahneye koymanın haklı gururunu sizlerle paylaşmak isteriz.