Emel Hekimoğlu | Rehber Öğretmen & Eğitim Koordinatörü

1970 yılında İstanbul’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Bezciyan Ermeni Okulunda, lise öğrenimini ise Sahakyan Nunyan Ermeni Lisesi’nde tamamladı. Marmara Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümünden mezun oldu.  Yüksek Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Eğitim bilimleri enstitüsü, rehberlik ve psikolojik danışmanlık bölümünde tamamlayarak 'Uzman Psikolojik Danışman' unvanını aldı.

21.YY. Becerileri Eğitimi, Geleceğin Öğretmeni, CAS Uygulama Eğitimi, PASS Müdahale Programı Eğitimi, Çocuklarla Bilişsel Davranışçı Danışmanlık Yaklaşımı Eğitimi, Okul ve Psikanaliz Eğitimi, Temel Kabiliyetler Eğitimi, FROSTIG Görsel Algı Eğitimi, Aktig Öğrenme ve Sınıf İklimi Eğitimi gibi bir çok eğitim ve seminere katıldı.

1993-1999 yılları arasında Esayan Ermeni Lisesi’nde görev yaptı. 1999 yılında Yeşilköy Ermeni İlk ve Ortaokulu’nda başladığı çalışmalarına halen rehberlik ve eğitim koordinatörlüğü görevleri ile devam etmektedir.

Emel Hekimoğlu | Rehber Öğretmen & Eğitim Koordinatörü