Clodia Altıparmak Demir | Fen ve Teknoloji Öğretmeni

1986 yılında İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve liseyi Özel Sahakyan Nunyan Ermeni okulunda tamamladı. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Biyoloji Bölümü'nde, yüksek lisans eğitimini ise aynı üniversitenin Fen Bilimleri Enstitüsü Ortaöğretim Biyoloji Alan Öğretmenliği'nde aldı. Bu program dahilinde Pertevniyal Anadolu Lisesi'nde stajyer Biyoloji Öğretmenliği yaptı.

Alanıyla ilgili birçok eğitim ve konferansa katıldı, Penn University "Gamification", Anadolu Üniversitesi "İlköğretimde Teknolojik Uygulamalar" gibi birçok sertifikaya sahip oldu. Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi ve Alman Hastanesi laboratuvarlarında stajyer biyolog olarak görev aldı. Pi Analitik Dershanesi, Birey Dershanesi, Karagözyan Ermeni Okulu ve Samatya Anarat Hığutyun Ermeni Okulu'nda görev yaptı.

2016 yılında başladığı Özel Yeşilköy Ermeni İlk ve Ortaokulu Fen Bilimleri branş öğretmenliği görevine halen devam etmektedir.

Clodia Altıparmak Demir | Fen ve Teknoloji Öğretmeni