Bianca Duvarcı

1981 yılında İstanbul’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Sahakyan Nunyan Ermeni Okulu’nda, liseyi ise Bakırköy Anadolu Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi bölümünü bitirdi. Lisans eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi Okulöncesi Eğitimi ve Çocuk Gelişimi bölümünü tamamladı.

2000-2007 yılları arasında Bezciyan Ermeni İlköğretim okulunda görev yaptı. Anaokulu öğretmenliği bölümü ve okul öncesi eğitim konularında pek çok seminer ve eğitimlere katılarak sertifikalar aldı.

İlk olarak 2008-2009 eğitim öğretim yılında Özel Yeşilköy Ermeni İlk ve Ortaokulu’nda göreve başlayan Bianka Arpacı Duvarcı, kurumumuzda tekrar 2015 yılında göreve getirilmiş ve halen çalışmalarına anasınıfı öğretmeni olarak devam etmektedir.

Bianca Duvarcı