Alis Şarklı

1994 yılında İstanbul'da doğdu. Sahakyan Nunyan Ermeni Okulu'nda ortaöğretim ve lise eğitimini tamamladı. 2017 yılında İstanbul Aydın Üniversitesi'nin Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünde lisans eğitimini tamamladı. Lisans eğitim süreci içerisinde; Kültür Koleji'nde, Sahakyan Nunyan Ermeni İlk ve Ortaokulu'nda ve Yeşilköy Ermeni İlk ve Ortaokulu'nda stajyerlik yaptı. Bağcılar belediyesi Engelliler Sarayı'nda  3 aylık bir gözlem sürecinde bulundu.''Montessori  Eğitimi'  adlı seminere katıldı.Çocuk resimlerinin Analizi başlığı altında ''Okul öncesi dönem çocuklarının çizdiği aile,arkadaş,kardeş çizimlerinin incelenmesi'' konulu grup çalışmasında yer aldı.Şu anda okulmuzda Anasınıfı Öğretmenliği görevini sürdürmektedir. Özel yetenekleri arasında resim çizmek var. Hobileri arasında ise kitap okumak,araştırma yapmak,müzik dinlemek,seyahat etmek var.

Alis Şarklı