2. Sınıf İhtiyaç Listesi

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı 2. Sınıf İhtiyaç Listesi

Ermenice

• 1 adet 3 ortalı çizgili harita metod defter (A4) (spiralli olmamalı)
  • 1 adet 1 ortalı çizgili küçük defter (A5)
  • Çıt çıt dosya (mavi)

Hayat Bilgisi

• 1 adet 2 ortalı çizgili harita metod defter (spiralli olmamalı)
  • Çıt çıt dosya (sarı)

• 1 adet 3 ortalı kareli harita metod defter (spiralli olmamalı)
  • 1 adet 1 ortalı kareli küçük defter (A5)
  • Çıt çıt dosya (yeşil)
  • Onluk taban blokları
  • Geometrik cisimler

• Küçük boy çizgili 2 ortalı defter
  • Çıtçıtlı zarf dosya

Görsel Sanatlar

• 25*35 cm resim defteri
  • B ve 2B dereceli resim kalemi
  • Silgi ve kalemtıraş
  • Yıl içinde kullanılacak diğer özel malzemeler okul açılınca K12’den sınıf bazında bildirilecektir.
  • GEÇEN YIL ARTAN MALZEMELER BU YIL DA KULLANILACAKTIR.

Genel İhtiyaçlar

• 1 Adet şeffaf çıt çıt dosya günlük ödev takibi için.
  • 2 paket duvar sakızı
  • 1 paket beyaz fotokopi kâğıdı
  • 2 paket büyük boy ıslak mendil
  • 4 adet büyük boy Prit, küçük makas, boya kalemi (resim dersi ile ilgili değildir.)
  • 3 paket fon kartonu
  • 2 paket elişi kâğıdı
  • 1 adet 15 cm cetvel
  • 1 paket simli eva
  • 1 paket simsiz eva
  • 10’lu küçük boy mektup zarfı (renkli olabilir)
  • 1 kutu ataş
  • Oyun hamuru (3 renk)
  • Okulda yaşanabilecek bazı olumsuzluklar için küçük bir hurç hazırlanmalıdır. Hurç içinde bir takım iç çamaşırı, çorap, tişört ve bir adet eşofman altı hazır bulundurulmalıdır. (Eşyaların ve hurcun üzerine mutlaka isim yazılmalıdır)

NOT 1: Defter ve kitapların üzerine mutlaka ad – soyad ve dersin ismi yazılmalıdır.

Okula getirilen her malzeme (kalem, boya kalemi, makas, cetvel, vs.)  mutlaka etiketlenmelidir.

Dil derslerinde kullanılacak defterlerin sol kısımda kırmızı çizgi bulunmalıdır.

NOT 2: Mümkünse kalem kutuları iki gözlü olmalıdır. Ön güzünde boya kalemleri, arka gözünde ise günlük araç gereçler bulunmalıdır.

Seçtiğiniz araç gereçlerin sade olmasına özen gösteriniz.

Kalem kutusuna konulacak malzemelerin gereğinden fazla olmamasına dikkat ediniz.

Kalem kutusu içerisinde en az bir adet kurşun kalem, kırmızı ders kalemi ve silgi olması gerekir.

NOT 3: Defterler ciltlenmeli veya istenilen renge uygun defter alınmalıdır.

Diğer dersler için kullanılacak kap kâğıtlarının bunlardan farklı olmasını rica ediyoruz seçim sizlere aittir.

Çocuklarımızın ihtiyaç listelerinin en geç 12 Eylül 2018 Çarşamba Günü okula bırakılmasını derslerin işleyişinin aksamaması açısından rica ediyoruz.

ÖNEMLİ: Günlük ödev takipleri ve iletişimiz, bireysel k12 uzantılı hesaptan gerçekleşecektir.

2. Sınıf İhtiyaç Listesi